10 LEGO novosti tega poletja

10 LEGO novosti tega poletja

LEGO kocke navdušujejo ljudi vseh generacij, saj s kompleti različnih težavnosti ponujajo izzive za vse starostne skupine. Pri otrocih spodbujajo razvoj motorike in logičnega razmišljanja, odraslim pa omogočajo umik od stresa in vzbujajo nostalgijo. Vsekakor so LEGO kocke odlična vstopnica v svet domišljije, ustvarjalnosti in zabave. Tu je 10 najbolj vročih LEGO novosti tega poletja.

Kocke Lego® Technic™

Peugeot 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar (42156) so primerne za odrasle nad 18 let, še zlasti za navdušence nad avtomobili. Ta komplet je idealen za vse, ki iščejo velike LEGO kocke, saj vsebuje kar 1775 delov, iz katerih lahko sestavite izjemno natančno repliko dirkalnega avtomobila. Na njem boste lahko občudovali najmanjše detajle, kot so batni motor, vrtljiv volan, vzmetenje in vrata, ki jih je moč odpreti. Model vključuje svetlobne elemente, ki bodo vzdušje povzdignili na novo raven.

Kocke Lego® Star Wars™

Diorama Lov z dirkalniki na Endorju™ (75353) so kot naročene za ljubitelje te nepozabne serije. Komplet predstavlja vznemirljiv prizor iz filma Vojna zvezd: Jedijeva vrnitev, v katerem se dogaja kultna vesoljska bitka na gozdnem planetu Endor, kjer se Luke Skywalker, princesa Leia, Han Solo in drugi spopadajo z imperialnimi silami. V kompletu vas čakajo minifigure treh ključnih akterjev, dva dirkalna motorja in elementi, ki replicirajo gozd Endorja. Primerno za starost 18+ let.

Kocke Lego® Star Wars™

Diorama Imperatorjeve prestolne sobane™ (75352) so še ena v vrsti LEGO novosti tega poletja iz priljubljene serije Vojna zvezd. Odrasli ljubitelji te galaktične pustolovščine bodo s tem kompletom lahko podoživeli ključno sceno trilogije v Imperatorjevi prestolni sobani. V kompletu so vključene mini figure glavnih junakov tega ikoničnega momenta: Luke Skywalker in Darth Vader s svetlobnima mečema ter cesar Palpatin z dvema stihovskima strelama. Naj bo sila s teboj!

Kocke Lego® Disney™

Knjiga zgodb Morska deklica (43213) so odlično darilo za ljubitelje Disneyjeve Male morske deklice, primerne pa so za otroke nad 5 let. V kompletu najdete tri scene: dve votlini –Uršulino in Arielino ter knjižnico princa Erika z vsemi tremi mikrofiguricami. Otroke čaka obilica zabave, s pomočjo aplikacije LEGO Builder pa bo sestavljanje še lažje in zanimivejše. Modele bodo lahko vrteli v 3D-pogledu, shranjevali komplete in sledili svojemu napredku. Te poceni Lego kocke prinašajo veliko dogodivščino, ki bo otroka zaposlovala ure in ure.

legoKocke Lego Duplo® 3v1

Hiša na drevesu (10993) so primerne za otroke od 3 let naprej. Ta komplet vsebuje veliko detajlov in priložnosti za neskončno igro in zabavo. Otroku omogoča odkrivanje, učenje in kreativnost. Kocke so sestavljive na kar tri različne načine in bodo zagotovo razgibale otrokovo ustvarjalno mišljenje. Prvi način je trinadstropno akcijsko območje za dogodivščine z dolgim toboganom, drugi način je drevesna hišica, tretji pa sta dve hišici s svojima toboganoma in vrtoma. Komplet je obogaten z liki otrok, babice in različnih živali.

Kocke Lego® Harry Potter™ Vlak na Bradavičarko™

zbirateljska izdaja (76405) prinašajo čudovito repliko ikoničnega Vlaka na Bradavičarko, ki bo razveselila vse odrasle oboževalce Harryja Potterja. Nad avtentičnostjo tega modela bo zagotovo osupel vsak poznavalec te izjemne franšize. Ima namreč izredno detajlno oblikovano zunanjost in notranjost. Že samo podvozje je polno podrobnosti, vlak pa se lahko celo ziblje, zahvaljujoč vzvodu, ki se nahaja na vrhu. Vagon za potnike vsebuje tri separeje, od katerih vsak prikazuje en prizor iz filma.

Kocke Lego® Ideas

The Office (21336) so super ideja za vse oboževalce serije The Office, ki se odvija v ameriškem pisarniškem okolju. Ta komplet omogoča sestavljanje delov pisarn Dunder Mifflin, med njimi tudi šefove pisarne in konferenčne sobe. Vsebuje minifigure petnajstih akterjev in celo mačka Angeline. V seriji je ogromno smešnih trenutkov, ki so poustvarjeni tudi v tem kompletu, npr. spenjač v želeju in skodelica »Najboljši šef na svetu«. Odlično darilo za sodelavca ali šefa (s smislom za humor).

Kocke Lego® Creator:3in1

Ljubki psički (31137) so komplet s 475 deli, ki je primeren za otroke od 7. leta naprej. Omogoča zabavno sestavljanje in obilo užitkov ob igri – še zlasti za pasje navdušence. Ta LEGO komplet vsebuje figurice psov različnih pasem, kot so pudelj, beagle in labradorec, ki jih lahko na povodcu sprehajate v parku ali se z njimi igrate z žogo. Pa še presenečenje: pasme se lahko tudi spremenijo! Haski lahko tako na primer postane dolgodlaki jazbečar. Ker gre za komplet 3 v 1, lahko otrok sam izbere način igre, ki mu je najljubša.

Kocke Lego® Marvel

Glavni štab varuhov galaksije (76253) so primerne za otroke starosti 7+ let in predstavljajo glavni štab Marvelovih superjunakov. Ta vsebuje vse potrebno za igro: mizo, orodje, tehnologijo ter minifiguri Star-Lorda in Groota. Za še več zabave poskrbi aplikacija LEGO Builder, ki omogoča vstop v osupljivo dogodivščino v 3D-pogledu. Takoj, ko se škatla odpre, bodo junaki uporabili svoje ustvarjalne moči in igra se lahko začne.

Kocke Lego® Technic™lego

Batman – Batcycle™ (42155) so super izbira za vse navdušence nad Batmanom, ki imajo 9 let ali več. Ta komplet iz serije LEGO Technic omogoča razvoj ročnih spretnosti in graditeljskih veščin ter ustvarjanje ikoničnega motocikla Batcycle. Ta se med drugim ponaša z možnostjo krmiljenja, vzmetenjem ter pogonom zadnjega kolesa in motorja. Model ima kar 641 kosov, zato bodo mladi inženirji zelo zaposleni z gradnjo in ustvarjanjem. Z aplikacijo LEGO Builder pa bo delo še toliko bolj zanimivo.

LEGO akcija na Enaa prinaša super popuste in veliko izbiro LEGO kompletov za vse starosti. Pobrskajte po najbolj vročih novostih te sezone in priljubljenih LEGO klasikah. Ne spreglejte tudi drugih pripomočkov, kot je LEGO škatla za shranjevanje kock.